Ροή Ειδήσεων

Ευάγγελος Κυπαρίσσης : Ως μια γροθιά ΕΝΩΜΕΝΟΙ επιβάλλεται να παλέψουμε για τη σωτηρία του τόπου μας !!!


Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού στην περιοχή μας, με τον ανείπωτο θρήνο της εκατόμβης των αδικοχαμένων νεκρών μας, τον Δήμο μας απειλεί πλέον με ολοκληρωτική καταστροφή, η άμεση λειτουργία του ΧΥΤΑ.
Η ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες με επικεφαλής τον Ευάγγελο Δ. Κυπαρίσση και ασκεί ενεργό δράση στα κοινά του τόπου σε όλους τους τομείς , με πάγια θέση κατά της λειτουργίας του σκουπιδότοπου στο Γραμματικό, αγωνιά για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον ΧΥΤΑ .

Την Παρασκευή 11/01/2019 κατά τη διάρκεια της 5ης Ολομέλειάς μας αποφασίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:
1) Τη συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 14/1/2019.
2) Τη συστράτευσή μας σε οποιαδήποτε ενέργεια έχει ήδη προταθεί ή θα προταθεί μελλοντικά από οποιαδήποτε πλευρά, με στόχο την αποτροπή της λειτουργίας του καταστροφικού σκουπιδότοπου.
3) Την περαιτέρω συμβολή μας στην όσο το δυνατόν ευρύτερη ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και των θεσμικών φορέων του τόπου μας (δημοτικών συμβούλων, δημοτικών παρατάξεων, υποψήφιων δημοτικών παρατάξεων, συλλόγων, κομμάτων κλπ), έτσι ώστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουμε αυτήν την ύστατη στιγμή μια ενωτική συντονισμένη δράση για την αποτροπή της καταστροφής του τόπου μας.
Προς αυτή την κατεύθυνση είναι πλέον επιβεβλημένη η παρουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 14/1/2019 στις 11:00, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες συντονισμένες κινήσεις όλων μας,απαιτώντας τη διεξαγωγή της διαδικασίας με όρους πολιτικού πολιτισμού. Για να το πετύχουμε δεν πρέπει να επιτρέψουμε τις συνήθεις κατά το παρελθόν συγκρούσεις ή έκτροπα μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων και συμβούλων, που μόνο αρνητικό αποτέλεσμα θα επιφέρουν.
Ως μια γροθιά ΕΝΩΜΕΝΟΙ επιβάλλεται να παλέψουμε για τη σωτηρία του τόπου μας !!!

Για την Ολομέλεια 

Ευάγγελος Δ. Κυπαρίσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.