Ροή Ειδήσεων

Υποψήφια με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ η Μιρέλλα Αϊντα Κωνσταντιανού


ΣΥΜΜΑΧΙΑ : 

Όπως υπογραμμίζεται στη φιλοσοφία που διέπει τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ο ρόλος της γυναίκας θα είναι νευραλγικός στο οικοδόμημα του Δήμου Μαραθώνος που οραματιζόμαστε. Και στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας θα βρείτε γυναίκες με σπουδαία σταδιοδρομία στους επαγγελματικούς τομείς που υπηρέτησαν, αλλά και με πολύπλευρες δράσεις στην τοπική μας κοινωνία.

Η ταμίας του συλλόγου «Ο Τύμβος», Μιρέλλα Αϊντα Κωνσταντιανού, κουβαλάει πίσω της μια σπουδαία διαδρομή εμπειριών και γνώσεων που αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό εφόδιο στη χάραξη του στρατηγικού μας σχεδιασμού.
Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Σεντ Λούις στην ασφάλεια προσώπων και μεταφορών, με θητεία σε αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες και στο υπουργείο Πολιτισμού, η Μιρέλλα συμμετέχει αυτή την περίοδο σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αναγέννηση του Μαραθώνα, στον οποίο διατηρεί κατοικία από το 1984 και ζει μόνιμα από το 2013.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΡΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Φίλες και φίλοι,
Από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσα σε οικεία μου πρόσωπα την πρόθεσή μου να συμμετάσχω σε έναν συνδυασμό ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, η αλήθεια είναι ότι διέκρινα μια απορία στο βλέμμα τους. Όχι άδικα!
Ανέκαθεν θεωρούσα τον εαυτό μου ενεργό πολίτη, τα τελευταία χρόνια προσπαθώ ως μέλος του Συλλόγου «Τύμβος» να συμβάλλω όσο περισσότερο μπορώ σε μια ανιδιοτελή προσπάθεια προσφοράς στην κοινωνία μας, αλλά ομολογώ ότι κι εγώ η ίδια αδυνατούσα να δω το όνομά μου στο ψηφοδέλτιο μιας παράταξης. Τι με έκανε να αλλάξω γνώμη; Δύο λέξεις: Σπύρος Λιβαθινός!
Σε μια κοινωνία που βιώνει καθημερινά την εγκατάλειψη και την απαξίωση, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και των ίδιων των κατοίκων της, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συναντήσεις έντιμους ανθρώπους, όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον οποίο επέλεξα να συμπορευτώ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Τρεις ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους επέλεξα να αποδεχτώ την άκρως τιμητική πρόταση που μου κατέθεσε:
  • Γιατί βαρέθηκα να περιμένω άλλους να δράσουν, βαρέθηκα να ζω σε μια πόλη που κυριαρχεί το μικροπολιτικό (και όχι μόνο) συμφέρον, βαρέθηκα να διαπιστώνω ότι ο όρος «πλάνο και προγραμματισμός» αφήνει παγερά αδιάφορους τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια κινούν τα νήματα στο Δήμο μας.
  • Γιατί θέλω να ανταποδώσω την αγάπη στην κοινωνία του Μαραθώνα που τόσο πολύ με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να εγκατασταθώ ως μόνιμη κάτοικος σε μια περιοχή που αγάπησα από μικρό παιδί.
  • Γιατί διαπιστώνω ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο Σπύρος Λιβαθινός δίνουν πραγματική σημασία στο ρόλο της γυναίκας και ταυτόχρονα δίνουν έμφαση στις ικανότητες του γυναικείου μυαλού.
Κάπως έτσι, λοιπόν, επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με συμπολίτες μου που θέλουν επίσης να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Ποτέ μου δεν είδα τον εαυτό μου ως πολιτικό και ποτέ μου δεν θα τον δω ως τέτοιο. Ουδέποτε όμως υπήρξα απαθής πολίτης και δεν σκοπεύω να το πράξω ούτε τώρα, σε μια περίοδο που ο Δήμος μας έχει ανάγκη από μαζική συμμετοχή των πολιτών για να επανέλθει επιτέλους σε μια ρότα ανάπτυξης και ευημερίας. Πάντα ήθελα να βοηθάω την κοινωνία όποτε μου δινόταν η ευκαιρία και ως τέτοια αντιλαμβάνομαι και τη δυνατότητα που μου έδωσε ο Σπύρος Λιβαθινός.
Οι εκλογές του Μαΐου αποτελούν την τελευταία μας ευκαιρία για να σώσουμε τον τόπο μας, την περιουσία μας, τη ζωή των παιδιών και των εγγονιών μας. Κανείς μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να λείψει από αυτόν τον αγώνα. Απλά αυτή τη φορά δεν έχουμε άλλο περιθώριο λάθους επιλογής.
Με εκτίμηση
Μιρέλλα Αϊντα Κωνσταντιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.