Δύναμη Πολιτών : Πλησιάζει ο καιρός των εκλογών.Πλησιάζει ο καιρός των εκλογών για ανάδειξη των Αιρετών που θα διοικήσουν τον τόπο για τα επόμενα 4 χρόνια η ψήφος μας θα είναι καταλυτική για το μέλλον της πόλης μας.
Ο σωστά ενημερωμένος, υπεύθυνος, πολίτης ψηφίζει συνειδητά τους σωστούς ανθρώπους που θα  βγάλουν το Δήμο από το τέλμα και την μιζέρια των τελευταίων χρόνων.
Ο πολίτης / η πολίτης για να είναι σωστά ενημερωμένοι πρέπει να παρακολουθούν τα δρώμενα  να μην ξεχνάνε τα προηγούμενα και να κρίνουν την σοβαρότητα του κάθε υποψηφίου σαν άτομο αλλά και σαν παράταξη.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ σας καλεί να συμμετέχετε με προτάσεις και απόψεις στις συνεδριάσεις των συλλόγων σας, των Τοπικών και  Δημοτικών  συμβουλίων, να παρακολουθείτε από τώρα τις κινήσεις των υποψηφίων, να μην διστάζετε να  θέτετε τα προβλήματα που σας απασχολούν τόσο της καθημερινότητας όσο και των υποδομών και της ανάπτυξης , να απαιτείται συγκεκριμένες απαντήσεις για το πώς και πότε θα γίνουν όσα ευαγγελίζονται.

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Από εκεί και έπειτα η ευθύνη πέφτει σε όλους εμάς. Η ψήφος μας θα καθορίζει το μέλλον μας χωρίς ελαφρυντικά (δεν ήξερα, μας κορόιδεψαν και λοιπές δικαιολογίες).

Από το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών.

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes