Δυναμη Πολιτων: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29/11/2018 και μετά την παραίτηση της κας Λαμπαρού από τη θέση της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έγινε προσπάθεια κα καλυφθεί η θέση από την κα. Ιωνά μόλις ορκισθείσα δημοτική σύμβουλο, για την οποία ο «Δήμαρχος» δήλωνε πως συμφωνεί. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου κ. Ρεϊσογλου, ο οποίος δήλωσε πως όπως είπε στον ίδιο δεν θέλει να καταλάβει τη θέση. Το ίδιο δήλωσε και ο κ. Λιβαθηνός που τηλεφώνησε στην υποψήφια και έλαβε την άρνησή της! Η «Δημοτική Αρχή» ήταν έτοιμη να διορίσει στην τόσο νευραλγική θέση του προέδρου της ΣΕΠΕ άτομο που δεν ήθελε να παίξει αυτό τον ρόλο, που ήταν απούσα από τη συνεδρίαση και ούτε καν είχε ερωτηθεί σχετικά!
 «Παραιτηθείτε όλοι να γίνουν εκλογές αύριο για να σωθεί ο τόπος» ήταν οι φωνές από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. 
Τελικά τη λύση έδωσε ο κ. Αργύρης Λάσκος που πρότεινε τον εαυτό του για πρόεδρο και κατέλαβε και αυτή τη θέση, εκτός από αντιδήμαρχος παιδείας. 
 Η αντιπολίτευση τον ψήφισε για να λειτουργήσουν τα σχολεία και όταν ζητήθηκε από τη Δύναμη Πολιτών να κληθεί το Ελεγκτικό Συνέδριο για να βάλει τάξη στα οικονομικά της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η «πλειοψηφία», για ευνόητους λόγους, το έκανε γαργάρα. 

 Μαραθώνας 30-11-2018 

 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών :
Αλέξανδρος Αστρινάκης και Βασίλης Δελαγραμμάτικας

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes