Βανδαλισμός του Πέτρινου Θεάτρου στο Καλέτζι


Βανδαλισμένο αντίκρισαν τον χώρο του Πέτρινου Θεάτρου στο Καλέτζι μέλη του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλετζίου "Ο Κοκκινόβραχος" πριν λίγες ώρες, το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου.
Άγνωστοι μπήκαν και κατέστρεψαν τα περιμετρικά φώτα του θεάτρου. Αγανακτησμένοι, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά, οι άνθρωποι του Συλλόγου είναι αποφασισμένοι να κινηθούν με τα αντίστοιχα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουν τον χώρο. Ανέφεραν χαρακτηριστικά:


Αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου
Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να αντικρίσουμε τον χώρο του Πέτρινου θεάτρου βανδαλισμένο, κάποιος ή κάποιοι μπήκαν στο πέτρινο θέατρο και κατέστρεψαν τα περιμετρικά φωτιστικά (17 χελώνες ) , δεν είναι η πρώτη φορά καθώς και στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει παρομοια περιστατικά με τους προβολείς.Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αφαιρέθηκαν αντικείμενα αλλά μόνο καταστράφηκαν.Ο σύλλογος θα ενημερώσει εγγράφος το Α.Τ. Μαραθώνα και θα κινηθεί νομικά .Παρακαλώ όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι ας απευθυνθεί στο Α.Τ. ΜαραθώναΤο Πέτρινο θέατρο είναι το στολίδι του τόπου μας, ας το διαφυλάξουμε.

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes