Ροή Ειδήσεων

ΣΠΑΤΑ - ΑΡΤΕΜΙΔΑ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Σε μια βραδιά με πολύ συγκίνηση, χαρά και περηφάνεια πραγματοποιήθηκε χθες 20 Δεκεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Σπάτων, η βράβευση όλων των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τελετή που οργάνωσε ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος με τη βοήθεια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά δημότες του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος που φοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018 στα Δημόσια και Ιδιωτικά Λύκεια της περιοχής και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι 16 αριστεύσαντες έλαβαν επιταγή την οποία προσέφερε με ευγενική χορηγία του, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Οχτώ αριστεύσαντες έλαβαν επιταγή 1000€, ως πρώτο βραβείο, άλλοι οχτώ αριστεύσαντες έλαβαν επιταγή 500€, ως δεύτερο βραβείο. Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος με τη σειρά του, προσέφερε τιμητικό έπαινο καθώς και ένα πρακτικό και συμβολικό δωράκι στο σύνολο των επιτυχόντων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βραβεύοντας και εκείνοι με τη σειρά τους τους επιτυχόντες, οι Βουλευτές της ΝΔ Γιώργος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου και Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι.
Παραβρέθηκαν επίσης, η αρμόδια για θέματα Ποιότητας Αέρα και Κλιματικής Αλλαγής και Σύμβουλος Διοίκησης για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», κα. Ευδοκία Αναματερού, η οποία και παρέδωσε τα χρηματικά βραβεία στους αριστούχους, ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάτων, Ρωζάνης Δημήτριος, ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αρτέμιδος "Οδυσσέας Ελύτης" Μπουντουβάς Αναστάσιος και τέλος ο Διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Αρτέμιδος Στεφανόπουλος Βασίλης, οι οποίοι με τη σειρά έδωσαν κι εκείνοι επαίνους στους πρώην μαθητές τους.
Μετά από τη βράβευση ακολούθησε δεξίωση, προς τιμήν όλων των παρευρισκομένων.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.