Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης Μπούσουλα Ιωάννη : ''Είναι ή ώρα των δικών μου μεγάλων αποφάσεων''


Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης Μπούσουλα Ιωάννη 

Μαραθώνας, 29 Νοεμβρίου 2018

Προς:
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνα
κ. Αιμίλιο Ρεϊσογλου
Κοινοποίηση:
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου


Κύριε Πρόεδρε,
Συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Κυρίες και Κύριοι,

Υπηρετώ τον Δήμο Μαραθώνα τα τελευταία 12 χρόνια ως αιρετός εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 και είχα την τιμή να ασκήσω χρέη Αντιδημάρχου για σχεδόν τέσσερα χρόνια, σε δυο διαφορετικές μάλιστα θητείες μου. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να δώσω, και πιστεύω ότι τα κατάφερα, τις καλύτερες δυνάμεις μου για την πρόοδο του τόπου μου. Το κριτήριο της προσφοράς στους συνδημότες μου ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα.
Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του 2014 αποφάσισα να πορευθώ με τον συνδυασμό<<ΠΟΛΙΤΕΣ>>. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μετάνιωνα πικρά για την επιλογή μου αυτή. Από το καλοκαίρι του 2016 όταν και παραιτήθηκα από την θέση του Αντιδημάρχου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ταρακουνήσω τον τότε Δήμαρχο δείχνοντας του ότι δεν είμαστε στον σωστό δρόμο, έως και σήμερα προσπάθησα μέσα από την παρουσία μου τόσο στην Δημοτική Παράταξη όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο να εμποδίσω την κατηφόρα στην οποία μας οδηγούσε καθημερινά ο απερχόμενος Δήμαρχος. Η λογική μου ήταν και είναι ‘’ ότι οι μάχες δίνονται από μέσα ‘’ γι’ αυτό και μέχρι σήμερα παρέμεινα στην Δημοτική Παράταξη Πολίτες. Ξεκαθαρίζω επίσης ότι τις στιγμές της μεγάλης καταστροφής και της μετέπειτα επούλωσης των πληγών της,    μοναδική σκέψη μου, όπως και όλων μας φαντάζομαι, ήταν να βρίσκομαι στην διάθεση των συμπολιτών μου και του Δήμου λύνοντας και όχι δημιουργώντας θέματα.
Σήμερα τέσσερις ( 4 ) περίπου μήνες μετά, μπαίνοντας στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι ή ώρα των δικών μου μεγάλων αποφάσεων. Αποφάσεις που λαμβάνονται πάντα για το καλό αυτού εδώ του τόπου.

Κύριε Πρόεδρε,

Με την δήλωση μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73 του Νόμου 4555/2018 και του άρθρου 94 παρ. 4 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, πολιτικοί και ηθικοί λόγοι με αναγκάζουν να καταθέσω την πρόθεση ανεξαρτητοποίησης μου από την Δημοτική Παράταξη Πολίτες, με την οποία επανεκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2018.


Με εκτίμηση
 Γιάννης Μπούσουλας
                  Δημοτικός Σύμβουλος

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes