ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ :Κύριε Δήμαρχε, προσοχή υπάρχουν παιδιά. Τέτοιες εικόνες μόνο βλάβη προκαλούνΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ : Κύριε Δήμαρχε, προσοχή υπάρχουν παιδιά. Τέτοιες εικόνες μόνο βλάβη προκαλούν.

Λυπηρό και κατακριτέο να κάνεις κατάληψη ενός δημοσίου χώρου, εν προκειμένω του Γυμνασίου Πικερμίου. Ακόμα πιο λυπηρό όμως να βλέπεις τον Δήμαρχο της πόλης σου και την ομάδα του, να παρεμβαίνει με ένα μεγάλο κόφτη λουκέτων, να κουνάει τα κάγκελα και να εμπλέκεται σε φραστική αντιπαράθεση με τους μαθητές γυμνασίου. Αυτό που λέμε διάλογος, επέμβαση για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», κοινή στρατηγική διδασκόντων, γονέων, δημοτικής αρχής, δυστυχώς για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ανύπαρκτο.

Το γεγονός κατακρίθηκε από όλους μας, πλην φυσικά του κ. Μπουρνούς που ακόμα δείχνει σαν να μην έχει καταλάβει τι έπραξε. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ψευδώς και δημόσια ότι «Η απαράδεκτη κατάσταση έληξε με την παρέμβαση της δημοτικής αρχής», ενώ παράλληλα η επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ξεκάθαρα αναφέρει ότι «Η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής δεν συνέβαλε στην εκτόνωση της κατάστασης.»

Οφείλουμε να προστατεύουμε τη σχέση μαθητών-σχολείου-εκπαιδευτικών, γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα στην εκπαίδευση. Συνιστούμε στον κ. Μπουρνούς το δρόμο του διαλόγου, της ψυχραιμίας αλλά και της αλήθειας προς τους πολίτες, γιατί αυτός ο ρόλος αρμόζει σε έναν Δήμαρχο.

Καθηγητής Γεωπληροφορικής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes