Ροή Ειδήσεων

Υπάρχει (?) και φιλότιμο


Υπάρχει (?)  και φιλότιμο


Ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος είναι ο παρεξηγημένος αυτός χαρακτήρας της κινηματογραφικής πολιτικής σκηνής, που σχεδόν κάθε Έλληνας έχει ταυτίσει στο πρόσωπό του αρκετούς από τους πολιτικούς που πέρασαν από την στιγμή της κινηματογραφικής του «γέννησης» κι έπειτα. 

Δεν θέλει και πολύ για έναν πολιτικό να ταυτίσει το όνομά του με αυτό του Μαυρογιαλούρου. Αρκεί να τάξει πολλά, να αδιαφορήσει για τον κόσμο κατά την διάρκεια της θητείας του, αλλά λίγο πριν τις εκλογές να προσθέσει αρκετές καινούριες υποσχέσεις θεωρώντας πως ο «αφελής» πολίτης θα τον ξαναψηφίσει
Αρκεί να βγει και να δηλώσει μεταμέλεια για τυχόν λάθη του παρελθόντος χωρίς να τα εννοεί ή ακόμη χειρότερα αυτά τα λάθη να τα βαφτίσει σωστά λέγοντας ότι έκανε το καλύτερο που μπορεί για τους πολίτες , και αν ήταν  ο ''αρχηγός''  οι κύριοι ιθύνοντες των λαθών να είναι μόνο οι λοιποί συνεργάτες του.
Παρόλη την ελευθερία του λόγου σήμερα και την ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι «Μαυρογιαλούροι», εθελοτυφλούν στην γνώμη και άποψη του λαού, ο οποίος πλέον εκφράζεται απροκάλυπτα και με άνεση ως προς το τι πιστεύει για τις πολιτικές τους δραστηριότητες.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαυρογιαλούρος και ο Καλοχαιρέτας είναι το σημείο αναφοράς κάθε φορά που η Ελλάδα μπαίνει σε προεκλογική περίοδο.

Κάπως έτσι στήνονται όλοι στην αφετηρία των εκλογών, είτε σε τοπικό ή σε εθνικό επίπεδο, με μόνο σκοπό αρχικά την ψήφο σου αγαπητέ Αναγνώστη. 
Άλλοι με Μαυρογιαλουρισμούς και άλλοι εννοώντας πραγματικά αυτά που λένε, αφού έχουν οργανωθεί και έχουν δημιουργήσει ήδη το εύφορο έδαφος για να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Η ψήφος η δική σου, που έχει τη δύναμη να καθορίσει το μέλλον σου και της οικογένειάς σου, που έχει τη δύναμη να χτίσει και να οχυρώσει την πόλη σου ή να την «βαλτώσει», που έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ευκαιρίες ανάπτυξης και επιλογής για μια πιο άνετη ζωή ή ακριβώς το αντίθετο, είναι τόσο σημαντική.  Και είναι σημαντική ειδικά αν σκεφτείς το μέλλον των παιδιών σου και τις συνθήκες που θες να τους προσφέρεις μέσα από τις επιλογές σου.
Η ψήφος σου έχει δύναμη αρκεί να παρατηρήσεις πόσο πολύ προσπαθούν όλοι γι αυτήν.
Οπλίσου με δύναμη και γνώση. Ενημερώσου όσο πιο πολύ μπορείς για κάθε υποψήφιο που θα διεκδικήσει την σημαντική σου ψήφο, ψάξε το έργο που έχει επιτελέσει σε όποιο πόστο έχει αναλάβει και μάθε να αναγνωρίζεις τους «Μαυρογιαλουρισμούς» που θα σε οδηγήσουν σε μια τετραετία χωρίς ουσιαστική πρόοδο και χρησιμοποίησε ως πρώτο σου «όπλο» αυτή την δύναμη για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο αύριο για όλους.
Η Ελλάδα είτε σε τοπικό ή σε εθνικό επίπεδο δεν αντέχει πλέον άλλους Μαυρογιαλούρους και Καλοχαιρέτες.
 Καλή δύναμη…..

  ZΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ιδιοκτήτης ΖICON Αναπτυξιακές Λύσεις 
Εκδότης Εφημερίδας Ζω στην Αν.Αττική 
 Master of  Business Administration & Economics
 BSC Marketing Management

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.