Ροή Ειδήσεων

Γενική Συνέλευση και Εκλογές για νέο ΔΣ ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος του Δήμου Μαραθώνα θα εκλέξει νέο ΔΣ και καλούμε όλο τον κόσμο της περιοχής που θέλει να συμμετέχει στο όραμα μας για να αλλάξουμε τον αθλητισμό του Μαραθώνα, να συμμετέχει στις εκλογές και στην γενική συνέλευση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΕΣΜΑ με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 6ης Nοεμβρίου 2018, συγκαλεί τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία του συλλόγου στο κλειστό γήπεδο Καβαρνού με ώρα έναρξης 10:30 πμ.

Τα θέματα της ημερήσιας διατάξεως είναι:

1. Διοικητικός απολογισμός.
2. Οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός τελευταίου έτους.
3. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την τελευταία χρήση
4. Ψηφοφορία για απαλλαγή ή μη του απερχόμενου ΔΣ από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη και έγκριση βιβλίων σωματείου.
5. Έγκριση προϋπολογισμού 2019.
6. Διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το 1/2 των μελών που είναι ταμειακώς εντάξει.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στον ίδιο χώρο στις 12:30.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού να υποβάλλουν την αίτησή τους στο ΔΣ το αργότερο 3 μέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης δηλαδή το αργότερο έως την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.
Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει πλήρη στοιχεία του υποψηφίου και μπορεί να υποβληθεί αυτοπροσώπως ή μέσω email στο info@mesma.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.