Μια διαχρονική ανικανότητα προηγούμενου και νυν δημάρχων.


 
Δελτίο Τύπου  Μαραθώνας 29-11-2018

Η Σχολική Επιτροπή Α΄βάθμιας Εκπ/σης του Δήμου μας –
ή αλλιώς το γεφύρι της Άρτας στην περιοχή μας!

Μια διαχρονική ανικανότητα προηγούμενου και νυν δημάρχων.

Όταν ανέλαβε ο νυν δήμαρχος μας εξήγησε ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας ήταν ένα μπάχαλο. Χωρίς ισολογισμούς, απολογισμούς και δίχως κανένας να γνωρίζει το ύψος των χρεών. Από την ανακοίνωσή του μέχρι σήμερα συνεχίζει να διατηρεί το προηγούμενο καθεστώς μεγαλώνοντας το μπάχαλο. Έλεγχος δεν έγινε ποτέ και τα χρέη έχουν μεγαλώσει χωρίς να γνωρίζουν οι δημότες το ποσό.
Η ανικανότητα των δημοτικών παρατάξεων πλειοψηφίας είναι πλέον πεντακάθαρη σε όλους τους δημότες. Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δήμητρα Λαμπαρού, όπως το συνηθίζει, παραιτήθηκε από τη θέση της, κάτι που δεν μας εξέπληξε αφού το έχει ξανακάνει.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τα σχολεία κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς θέρμανση. Οι δημότες δε γνωρίζουν τι γίνεται με τα χρήματα. Πόσο είναι το χρέος; Μέχρι πότε θα συνεχίζεται η κακοδιαχείριση;

Η Δύναμη Πολιτών προτείνει έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Διαφάνεια εδώ και τώρα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Είναι πολύ σοβαρό θέμα να παίζουμε με τα χρήματα που αφορούν στη μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας. Οι ανίκανοι στα σπίτια τους.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δύναμης Πολιτών
Αλέξανδρος Αστρινάκης και Βασίλης Δελαγραμμάτικας
Τηλ.:2294092875 Κιν.: 6976754182

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes