Ροή Ειδήσεων

Συνεδρίαση Επιτροπής Πυρόπληκτων κατοίκων Ραφήνας-Μαραθώνα
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Τηλ.: 6946 23 67 23 – 6974 14 13 86
giannhs_gd@yahoo.gr                                                                     01/11/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Η Επιτροπή Πυρόπληκτων Κατοίκων Ραφήνας – Μαραθώνα, πραγματοποίησε την Τρίτη 30/10/2018, προγραμματισμένη συνεδρίαση στο «Στέκι Αλληλεγγύης» του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής. Στη διάρκεια της συζήτησης αποτιμήθηκαν οι παρεμβάσεις στους δύο Δήμους της περιοχής, ενώ πάρθηκαν αποφάσεις για τιςεπόμενεςαγωνιστικέςκινήσεις της Επιτροπής.
   Συζητήθηκαν τα νέα ΦΕΚ που δημοσιοποιήθηκαν τις προγούμενες μέρες, ενώ υπογραμμίστηκε από τα μέλη πως ό,τι προβλέπεται στο πλαίσιό τους, βρίσκεται πολύ πίσω από τις πραγματικές ανάγκες μας. Τονίστηκε, ότι η Επιτροπή μας εξακολουθεί να διεκδικεί,100% αποζημίωση για όλους τους πυρόπληκτους. Θα εξακολουθήσουμε να αποκαλύπτουμεπως η ταλαιπωρία που συνεχίζεται  δεν έχει να κάνει με την  «γραφειοκρατία», έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα θέματα μας.Όταν έχει να κάνει με μεγάλα συμφέροντα, αλλάζει νόμους με «φας τρακ» διαδικασίες, ενώ για εμάς επικαλούνται νόμους, εγκυκλίους και γραφειοκρατία.
Τέλος, αποφασίστηκε η αγωνιστική παρουσία της Επιτροπής στον«Μαραθώνιοδρόμο» την Κυριακή 11/11/2018, με σκοπό να ακουστούν και να προβληθούν για ακόμα μία φορά τα δίκαια αιτήματα των πυρόπληκτων, τα οποία θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αγωνιστικά, μέχρι την εκπλήρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.