Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟ "ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ"

Εκδήλωση της Τοπικής Ραφήνας Ν.Δ. για τους Πυρόπληκτους
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Οκτώβρη, στο Ξενοδοχείο «Αύρα» στη Ραφήνα, η εκδήλωση της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας με θέμα “Η επόμενη μέρα για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και οι προτάσεις της ΝΔ για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας”.
Πλήθος αυτοδιοικητικού και πολιτικού κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ανάμεσά τους και ο Σπύρος Λιβαθινός που ανεξαρτήτως κομμάτων και παρατάξεων φαίνεται ότι είναι παρών σε ο,τι αφορά το μέλλον του Μαραθώνα.

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του κ. Πατούλη όταν στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μαραθώνας είχε μια ατυχία, ότι δεν είχε έναν Μπουρνούς, μπορεί όμως σίγουρα να αποκτήσει έναν άξιο αυτοδιοικητικό της εργασίας και της δουλειάς, βλέπω εδώ τον Σπύρο Λιβαθινό, εύχομαι Σπύρο να κάνεις ότι καλύτερο για να δυναμώσεις την αυτοδιοίκηση» 

   Οι κεντρικοί ομιλητές της εκδηλώσεις, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, ο οποίος αναφέρθηκε στους δασικούς χάρτες, τις αναδασωτέες περιοχές, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυρόπληκτοι, και ο κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος μίλησε για τις τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την αναμόρφωση της Πολιτικής Προστασίας. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Καντερές, ο οποίος ανέφερε τους λόγους που, κατά την άποψη του, συντέλεσαν στο να επεκταθεί η φωτιά και να έχουμε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις προς τους κ.κ Βλάχο και Βορίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των προαναφερθέντων και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεωργία Μαρτίνου, η βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής κ. Ανδρέας Γλαβάς,  ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου  Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Πιστικίδης,  η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Δέσποινα Γκικάκη, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Δημιουργίας» Δαμιανός Φαφούτης, ο πρ. Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Σίσσυ Κατσούδα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο τ. πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Παύλος Μπατάλης και Πέτρος Βλαχάκης,  ο πρ. Κοινοτάρχης Πικερμίου κ. Ξηντάρας, ο πρώην νομάρχης Αν. Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής Παναγιώτης Γαβριήλ, ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου Σπύρος Μαυρολέων, ο πρόεδρος του Ν.Ο «Αλκυών» Ραφήνας Τ. Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Ωρωπού, και δημοτικοί σύμβουλοι γειτονικών δήμων, πρόεδροι συλλόγων και σωματείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.