ΑΣΕΠ: Στα σκαριά διαγωνισμοί για 884 μόνιμες προσλήψεις – Πότε θα βγούν.Στα σκαριά βρίσκονται τρεις προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με έγγραφο του Προέδρου του ΑΣΕΠ Ι. Καραβοκύρη, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.
Oι τρεις διαγωνισμοί για την πλήρωση είναι :

1) 77 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Αιγινίτειου Νοσοκομείου, του ΟΑΕΔ, της ΕΛΣΤΑΤ, του ΕΟΜ, της Ι.Μ. Τριφυλλίας και Ολυμπίας, και των Επιμελητηρίων Λακωνίας και Θεσσαλονίκης,

 2) 49 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ). Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98.

3) 758 θέσεων ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε OTA Α’ βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών. Η κατανομή των 758 θέσεων σε δήμους, ΔΕΥΑ και Συνδέσμους διαχείρισης αποβλήτων έχει ως εξής:

Θα διατεθούν:
476 μόνιμες θέσεις σε 28 δήμους
254 μόνιμες θέσεις σε 13 ΔΕΥΑ
27 μόνιμοι σε δύο ειδικούς φορείς
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

758 ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει στείλει την σχετική αίτηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού των 758 από τον περασμένο Ιούλιο στο ΑΣΕΠ προκειμένου να «τρέξει» τις διαδικασίες καθώς ο διαγωνισμός αυτός θα γίνει με τα πρότυπα της προκήρυξης 3Κ/2018.
Θα προσληφθούν πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ, απόφοιτοι Λυκείου, και, κυρίως, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) για τα κενά στις ανταποδοτικές υπηρεσίες. 
Η νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 757 μονίμων υπαλλήλων σε ΟΤΑ θα είναι, ουσιαστικά, συμπληρωματική της προκήρυξης -μαμούθ 3Κ/2018 με την οποία προσελήφθησαν σε περισσότερους από 300 δήμους της χώρας 8.181 μόνιμοι υπάλληλοι σε ανταποδοτικές υπηρεσίες(καθαριότητα κτλπ).

28 δήμοι (476 θέσεις)

 * Κηφισιάς 93 θέσεις

* Δέλτα 72

* Πειραιά 49

* Βριλησσίων 48

* Παιανίας 33

* Αλίμου 30

* Δελφών 15

* Κισσάμου 15

* Κορυδαλλού 14

* Ν.Πηλίου 14

* Σουφλίου 10

 Σε άλλους 17 δήμους κατανέμεται μονοψήφιος αριθμός θέσεων

Δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης (254 θέσεις):
  
* Ρόδου  100 θέσεις
* Λάρισας 56

* Ηγουμενίτσας 12

* Αρτας 14

* Αγίου Νικολάου Κρήτης  14

* Δελφών 10

* Ηρακλείου 23

 Σε άλλες 6 ΔΕΥΑ Δήμων κατανέμεται μονοψήφιος αριθμός θέσεων:

 Σύνδεσμοι διαχείρισης αποβλήτων

 * Αττικής 12 θέσεις

* Ιθάκης  15

 Οι ειδικότητες που θα ζητούνται

Σύμφωνα με τον κατάλογο οι 757 θέσεις μονίμων και αορίστου χρόνου υπαλλήλων στους 28 Δήμους, στις 13 ΔΕΥΑ και στους δύο Συνδέσμους Διαχείρισης Αποβλήτων θα ζητείται να γίνει η κάλυψή τους με τις εξής ειδικότητες:

* Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Βιολόγοι, Διοικητικοί, Οικονομολόγοι, Πολιτικοί μηχανικοί, Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Γεωλόγοι)

* Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Διοικητικοί, Διοικητικού/Οικονομικού, Λογιστές, Μηχανικοί Δομικών Εργων, Μηχανικοί Η/Υ, Τεχνολόγοι Περιβάλλοντος)

* Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Διοικητικού/Λογιστικού, Χειριστές Η/Υ, Μνημοτεχνικοί και Τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων, Μηχανοτεχνίτες, εργοδηγοί, ζυγιστές, ηλεκτρολόγοι, οδηγοί απορριμματοφόρων, οδηγοί φορτηγών).

Κοινοποίησε το άρθρο:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Copyright © zwnews.gr. Designed by OddThemes