Ροή Ειδήσεων

Δημος Μαραθωνος - Εποικοδομητικη Αντιπολιτευση με Μειωση Δημοτικων ΤελωνΜε εισήγηση Σ.Τσίρκα & Μ.Μυλωνά
Κατόπιν εισήγησης της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μαραθώνα και συγκεκριμένα μετά από εισήγηση του κ. Στέργιου Τσίρκα και της κ. Ματίνας Μυλωνά επιτεύχθηκε σημαντική μείωση τελών για τους Δημότες του Μαραθώνα.
Σημαντική και ουσιαστική η εισήγηση που πέρασε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Οκτωβρίου και θα ανακουφίσει τους Δημότες αφού η μείωση των Δημοτικών τελών είναι σημαντικότατη στο -5%.
Η εισήγηση περιλαμβάνει επιπρόσθετη μείωση και στα Δημοτικά τέλη της Δημοτικής κοινότητας Νέας Μάκρης προκειμένου να εξομοιωθούν επιτέλους με αυτά του Μαραθώνα.
Στο πρόσφατο παρελθόν έχει καταθέσει και άλλες σημαντικές προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως η επαναφορά της Δημοτικής Συγκοινωνίας, η υπογειοποίηση των εναέριων γραμμών της ΔΕΗ στα δυο εμπορικά κέντρα της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα καθώς και σημαντικές δράσεις υπέρ της αναβάθμισης της καθημερινότητας των Δημοτών.  
H αντιπολιτευτική στάση του κ. Τσίρκα και των συνεργατών του, εκπλήσσει πάντα ευχάριστα, αφού μας έχει συνηθίσει σε εποικοδομητικές προτάσεις που στόχο έχουν κυρίως το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.