Ροή Ειδήσεων

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στα Πατητήρια του Μπαϊρακτάρη συναντήθηκε με κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα ο πολιτευτής της Ν.Δ στην Περιφέρεια Αττικής και δικηγόρος Κώστας Δέδες. 

Ο κ. Δέδες ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής και τοποθετήθηκε επ' αυτών αναφέροντας  προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Με την ολοκλήρωση της συζήτησης ακολούθησε γεύμα και κατ ιδίαν κουβέντα με τους κατοίκους. Την συνάντηση διοργάνωσε με επιτυχία ο π. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Μπούσουλας Ιωάννης.
Παρευρέθησαν κάτοικοι του Δήμου μας,συνεργάτες του κ.Δέδε καθώς οι πρώην Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι : Κοροβέσης Γιώργος,Λαμπαρού Δήμητρα,Μπαϊρακτάρης Στέφανος ,Χρήστος Καλαποθαράκος(πρώην Βουλευτής ΛΑΟΣ), Δενδρολιβανά Νότα(μέλος ΔΣ Τοπικής ΝΔ),  
Σοφία Σιδέρη (Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γραμματικού),Νίκος Χιδίρογλου( Δημοσιογράφος) και ο Ζουγανέλης Ιωάννης κδότης της εφημερίδας ΖΩ στην Ανατολική Αττική).
Βιογραφικό - Κώστα Δέδε

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1971 στη Αθήνα. 
Έχει σπουδάσει Νομική και Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Bologna και του Urbino στην Ιταλία. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Νομική Επιστήμη. Έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ξένες Γλώσσες: Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά.
Έχει διατελέσει από το 1999 έως και σήμερα Καθηγητής Δικαίου της Ελληνικής Αστυνομίας, Εκπαιδευτής Δημοσίων Υπάλληλων στο Υπουργείο Εσωτερικών, Νομικός Σύμβουλος σε σειρά Εταιριών, ΔΕΚΟ και ΜΚΟ καθώς και συνεργαζόμενος δικηγόρος σε αυτές, Επιστημονικός Συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων και Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Παράλληλα διατηρεί από το 1999 Δικηγορικό Γραφείο στην πόλη της Αθήνας και είναι Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.Την δεκαετία του 90’ υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ Εξωτερικού και της ΟΝΝΕΔ.Από το 2000 και έπειτα έχει διατελέσει Τομεάρχης στην Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και Συνεργάτης της Γραμματείας Ετεροδημοτών της Ν.Δ.
Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 υπήρξα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αττικής με τον Συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», όπου ήρθε τρίτος σε σταυρούς.Στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015 υπήρξε Υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ήρθε όγδοος σε σταυρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.