Ροή Ειδήσεων

Η αγωνιστική Ομάδας Γυναικών Μαραθώνα & Ραφήνας καλεί τις γυναίκες να συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση της Επιτροπής Πυρόπληκτων Ραφήνας - Μαραθώνα


Η Αγωνιστική Ομάδα Γυναικών Νέας Μάκρης - Μαραθώνα και η Ομάδα Γυναικών Ραφήνας - Πικερμίου μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), καλούμε τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Επιτροπή Πυρόπληκτων Ραφήνας - Μαραθώνα την Κυριακή 11/11/18, ημέρα, που θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος.
Παλεύουμε για να έχουμε χωριά και πόλεις ασφαλείς που να υπηρετούν τις δικές μας ανάγκες, τις λαϊκές ανάγκες. Σχολεία, αθλητικούς χώρους, δομές υγείας και πρόνοιας δημόσιες και δωρεάν, πλήρως στελεχωμένα. Οι ζωές οι δικές μας και των παιδιών μας δεν χωράνε στα κέρδη τους! Διεκδικούμε τα κατάλληλα μέτρα για να στήσουμε ξανά τη ζωή μας. Δε συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα! Οργανώνουμε την πάλη μας με βάση τα κοινά μας συμφέροντα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν και μας τα στερούν αυτοί που είναι υπεύθυνοι και για την καταστροφή που βιώνουμε, δηλαδή, οι επιχειρηματικοί όμιλοι, ΕΕ και κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.